sábado, 8 agosto 2020 13:21

La gestora dels Pouets presenta un recurs al comú contra la decisió de tancar l'aparcament

Marsol s'ha mostrat sorpresa per l'argument al qual s'agafen, ja que considera que se'ls va deixar obrir per deferència, però amb el condicionant que havien de presentar tota la documentació. Els Pouets va estar en funcionament del febrer fins a l'octubre, quan el comú va rescindir el contracte després de constatar que Dionis SLU no havia facilitat els certificats industrials i les assegurances de responsabilitat civil obligatòries després de mesos de reclamar-les.

El recurs es va presentar fa uns quinze dies i el comú té un termini de dos mesos per contestar el recurs administratiu, de manera que el gabinet jurídic ja està treballant en la proposta de resposta.

D'altra banda, la sessió de consell de comú també ha servit per adjudicar la remodelació de la recepció del Centre Esportiu dels Serradells per un import de 183.000 euros, les obres d'embelliment d'un nou tram de l'avinguda Tarragona entre el carrer Bonaventura Riberaygua i Prada Casadet per 167.000 euros i la renovació del paviment de l'aparcament Prat de la Creu per 1,05 milions d'euros, unes obres que s'allargaran durant nou mesos.

Les sancions de circulació, a Tràmits
A més, s'ha aprovat una reorganització del Servei de Circulació que preveu la desaparició del servei d'atenció al públic del departament de Circulació i el trasllat del personal administratiu al departament de Tràmits del comú. D'aquesta manera, els pagaments de sancions de circulació seran gestionats des del mateix comú, i la recuperació dels vehicles retirats per la grua es podrà fer des del mateix aparcament del Prat de la Creu. També s'han aprovat canvis en l'organigrama, que a partir d'ara passa a estar organitzat en tres unitats per millorar en agilitat, i s'ha fixat que els agents no puguin fer vacances durant les dates de màxima afluència de turistes. Finalment, s'ha acordat que els agents de circulació tinguin més presència a les cruïlles amb més trànsit de la parròquia.

Artículos similares