martes, 29 septiembre 2020 0:58

Darrers dies per presentar candidatures per als premis CEA

El termini perquè les empreses puguin formalitzar la seva inscripció als premis CEA acaba el 15 de desembre, tal com han informat des de la Confederació Empresarial Andorrana. Aquests guardons es lliuraran en el decurs de la gala de presentació de la memòria anual que la patronal celebrarà el 15 de març. Les inscripcions es poden fer directament a través de la web (http://cea.ad/esdeveniments/inscripcions/). Des de la CEA es recorda que les categories obertes a la inscripció directa per part de les empreses interessades són el premi a la sostenibilitat, per reconèixer aquells projectes, empreses o persones del Principat que treballen amb la premissa i el compromís del respecte al medi ambient i un entorn sostenible; el premi a la projecció internacional: destinat a distingir aquelles empreses que han aconseguit trencar els límits fronterers i desenvolupen la seva activitat arreu del món; el d’emprenedoria i/o innovació, amb el qual es pretén destacar aquelles empreses que han sabut innovar i han aconseguit triomfar lluitant per la seva idea; i com a novetat d’aquesta edició, s’ha incorporat el premi a l’empresa inclusiva, on es valorarà a aquelles entitats que hagin demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

A aquestes quatre categories, se sumen el premi a la trajectòria empresarial, el premi especial del jurat i el reconeixement personal a l’activitat de promoció, que proposa directament el jurat dels premis, format enguany pel president de la CEA, Xavier Altimir; el president de CEA Joves i Emprenedors, Joan Miró; el president de la comissió Marca Andorra i Comunicació, Pere Augé; el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya; el president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre; la degana del Col·legi d’economistes, Neus Cornella; i la representant del patrocinador Actua, Anna Estel.

Com en la passada edició, en el marc de la política de responsabilitat social corporativa de la CEA, el 7% del preu del sopar es destinarà a les noves línies empresarials d’inclusió sociolaboral de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. A més, durant la gala del 15 de març, s’oferirà als assistents la possibilitat de donar, en concepte Fila 0, la quantitat que estimin adient al mateix projecte.