domingo, 9 agosto 2020 23:33

Les entrades per al pessebre vivent d'Escaldes-Engordany es posen a la venda aquest dimecres

Aquest dimecres es posen a la venda les entrades de la 4a edició del pessebre vivent d'Escaldes-Engordany, que tindrà lloc els dies 16 de desembre a les 20.30 i a les 22 hores i el 17 de desembre a les 19.30 i a les 21 hores. Les entrades, a un preu de tres euros, es podran adquirir al servei de Tràmits del comú d'Escaldes-Engordany i a l'Oficina de turisme de la plaça Santa Anna. Les representacions es faran a la part alta de la parròquia.

Una de les principals novetats d'aquesta edició és el canvi de direcció artística, a càrrec d'Ester Nadal i Boris Cartes, i l'encarregat de musicar les representacions és Lluís Cartes.

Els assajos del pessebre vivent, que van començar el passat 20 d'octubre, compten amb la mateixa participació dels darrers anys, és a dir, 40 adults i 20 menors amb paper, 10 figurants adults i 10 figurants menors d'edat. Els propers assajos tindran lloc el 12 i 14 de desembre. Cal dir que l'Esbart Santa Anna també hi actuarà, així com els alumnes de l'escola de música del comú.

Cal recordar que l'any 2014 el comú d'Escaldes-Engordany va recuperar, en el marc del centenari del naixement d'Esteve Albert, la representació del pessebre vivent.

Artículos similares