viernes, 25 septiembre 2020 8:29

VIDEO | Aquesta és la manera correcta de col·locar les llums en l'arbre de Nadal

Hi ha tradicions que, per repetició i costum, s'han fet malament de per vida. Una d'elles és el la decoració de l'arbre de Nadal. Arriben dates assenyalades i rar és veure una casa que no té el seu arbre decorat i ple de llums però, realment sabem col·locar-les?

L'expert en decoració Francesc Bilotto ha comentat a < a href = "http://www.housebeautiful.com/entertaining/holidays-celebrations/news/a7580/hang-christmas-lights-vertically/" class = "nueva_ventana"> House Beautiful com és la forma correcta de posar de punta en blanc teu arbre de Nadal, aprofitant al màxim tota llum i la brillantor dels diferents adorns.

Bilotto indica que la forma correcta de col·locar les llums és < b> verticalment , no en horitzontal, ja que "d'aquesta manera, cada punta del seu arbre, de branca en branca, brillarà al màxim ". El decorador et recomana " començar per la part superior de l'arbre amb l'extrem de la cadena de llums que no té un endoll, deixant que les mateixes pengin cap a la part inferior de l'arbre ".

Además, aquesta metodologia fa que puguem desmuntar després amb més comoditat i que cap de les llums quedi amagada a la part interior de l'arbre.