Compartir

Com les altres cadenes de televisió, TV3 ja ha triat la seva parella de presentadors que donaran la benvinguda a l'any 2018 al canal autonòmic.

Segons publica 'El Nacional', en un primer moment anaven a ser Ruth Jiménez, presentadora del programa 'Tarda Oberta' i el seu company Vador Lladó, els encarregats de presentar-les. No obstant això, la cadena ha decidit que sigui el presentador i monologuista català, Quim Masferrer qui acompanyi la presentadora.

Aquesta decisió no ha estat ben rebuda per molts usuaris de les xarxes socials que han expressat el seu desacord en que sigui el presentador qui de les campanades de cap d'any. I és que el malestar d'aquests estaria produït per les paraules que Quim Masferrer dedicava fa anys als espanyols .

En un acte de ANC a Girona, Masferrer va qualificar als espanyols com " cabrons de merda i colla de sarnosos " i va arribar a afegir que aquests eren una " colla de lladregots sarnosos i cabrons de merda "i que volien treure la dignitat als catalans. A més, va finalitzar la seva intervenció amb " Aneu a cagar, colla de sarnosos. Ens foten per davant i per darrere cada dia, colla fills de … "