sábado, 19 septiembre 2020 21:41

Pastora Soler, Bustamante i Tamboret, convidats d' 'Operación Triunfo', que avui expulsarà al seu cinquè concursant

'Operación Triunfo' viurà aquesta nit la seva cinquena expulsió. Cepeda i Ricky intentaran convèncer els espectadors que mereixen seguir a l'Acadèmia una setmana més. Cadascú ha escollit el tema que defensarà en solitari per demostrar que mereix seguir en el concurs. Cepeda cantarà 'Qui', de Pablo Alborán; mentre que Ricky interpretarà 'Let me Entertain you', de Robbie Williams.

En solitari també cantaran Roi, que interpretarà 'La Crida', de Leiva; Amaia, 'So what' de Pink; Nerea, 'Queda't amb mi', de Pastora Soler; i Miriam, 'Que et volia', de La Quinta Estación. La resta d'actuacions seran duets: Mireya i Ana Guerra cantaran 'menjant a petons', de Rozalén; Raoul i Aitana, 'Let me love you', de Justin Bieber; mentre que Agoney i Alfred interpretaran 'The lady is a tramp', de Frank Sinatra i Luther Vandros. El tema coral amb el qual s'obrirà la gala serà 'Is not no mountain high enough', de Marvin Gaye i Tammi Terrell.

Pastora Soler i el grup Tamboret, artistes convidats

la música de Pastora Soler no només serà present amb el tema que interpretarà Nerea, 'Queda't amb mi', amb el qual va participar a Eurovisió, sinó que l'artista sevillana visitarà el plató de ' Operación Triunfo 2017 'i presentarà el single' La Tempesta ', del seu últim àlbum' La calma '. Pastora Soler torna als escenaris amb aquest treball elaborat sense presses. S'ha pres el temps per seleccionar les cançons que més li transmetien i ha jugat amb la seva veu trobant racons que la fan sonar encara més elegant, subtil i lluminosa. La cantant torna amb força i ha començat ja la seva gira per tot el país.

Tamboret cantarà 'Sirenes', un dels singles de més èxit de l'àlbum 'Dr. Charas '. Aquest grup madrileny va començar el 2015 tocant en petites sales i va guanyar popularitat gràcies a les xarxes socials. En dos anys ha publicat dos àlbums, obtingut un doble disc de platí i assolit les més de 10 milions de reproduccions a Spotify. Ja està treballant en el seu tercer àlbum, 'Madame Ayauasca'.

Bustamante repeteix com a jurat

David Bustamante torna a 'Operación Triunfo' com a quart membre del jurat, acompanyant a Mónica Naranjo, Manuel Martos i Joe Pérez-Orive. El cantant no ha volgut perdre l'oportunitat de tornar al programa on va arrencar la seva carrera professional. Al llarg de la seva trajectòria, ha publicat nou discos, quinze Platins, i ha arribat a la xifra de més de dos milions de còpies venudes i centenars de concerts a l'esquena el que l'ha convertit en un dels artistes més reconeguts del panorama musical nacional.