sábado, 19 septiembre 2020 21:45

Estenos musicals per afrontar el cap de setmana amb força: U2, Nunatak i Andy Gramer

Ens agrada l'hivern. No pel fred, sinó per les estrenes. No pels de cinema (que també, sent), sinó pels de música.

Octubre, novembre i desembre són mesos de llançaments discogràfics i anunci de gires; per això estem feliços, escoltem i recomanem. Aquesta setmana torna a estar carregada d'estrenes recomanables (i en poques línies recomanats).

Després de diverses setmanes prestant atenció gairebé exclusiva al panorama nacional, ampliem les mires, abolim les fronteres i recomanem també ritmes exportats. Com sempre, agafa paper i bolígraf, tingues Spotify a mà i dóna-li al play.

U2 – Songs of experience (LP, Universal Music)

Teníem ganes d'escoltar el nou d'U2. El hype creat amb els seus singles d'avançament -com You'r the best thing about me o Get out of your own way – ens feia comptar els dies que quedaven fins al llançament .

Diferent i arriscat, Songs of experience no és un disc per puretes. I això no és res dolent, sent. De fet, des de la redacció creiem que és digne de afalac veure que un grup com l'irlandès decideix sortir constantment de la seva zona de confort per innovar i reinventar-se.

Qui els havia de dir a els nois de la gira Rattle and Hum que acabarien fent remitents -com el de Ordinary Love – o col·laboracions amb artistes electrònics com Kygo? Mola. Mola molt. Més que l'argument de "s'han venut al mainstream". Traieu-vos la bena i els prejudicis, home!

Per cert, la introducció del disc té prou poc de comercial. Escolta-(sencer) i ho comprovaràs.

nunatak – Ningú ens salvarà (SINGLE, Warner Music)

Ojito amb Nunatak. Tot apunta que estan preparant un dels discos de l'any que; seus dos avenços ho avalen. Van conquistar i enamorar amb Trencar el cel -que acumula més de 100.000 reproduccions en Spotify- i trenquen esquemes amb Ningú ens salvarà .

< p> Molt menys vitalista, més introspectiu i, en definitiva, bastant més intens, el nou tema del grup murcià mostra la cara més negativa i fosca del que serà el seu pròxim disc.

Adrián, cantant de la formació, ja ens ho va avançar: " El nou disc serà molt més eclèctic" . Vam començar a conèixer-lo en profunditat.

ANDY GRAMMER – The good parts (LP, BMG Management)

Parecementira que algú que acumula més de 200 milions de reproduccions en alguns temes des de plataformes digitals sigui gairebé un desconegut a Espanya.

per sort, mai és tard per conèixer nous ritmes. The good parts és el tercer àlbum de Grammer, que després de collir èxits mundials amb temes com Fresh eyes segueix intentant conquerir del món amb un producte que navega entre el pop, el blues i el jazz.

Smoke clears , avançament de l'àlbum, ha tingut una gran crítica i suma més de 2 milions de reproduccions en plataformes digitals.

sense més dilació, dóna-li al play.