miércoles, 30 septiembre 2020 7:00

Hannibal Laguna celebra de la millor manera els seus 30 anys en el món de la moda

Madrid va acollir ahir a la nit a l'Hotel Sant Mauro la festa de celebració dels 30 anys de Hannibal Laguna en el món de la moda. El dissenyador convido a grans dels seus amics, els quals han lluït meravelloses peces de la seva col·lecció.

Van ser moltes les 'muses' que van enlluernar durant la nit d'Hannibal Laguna amb els seus vestits , des Isabel Jiménez, Lara Dibildos, Ana García Obregón, Paz Vega o Carmen Lomana. La vetllada va estar marcada per emoció, llàgrimes, però sobretot, molta diversió.

Una de les convidades a les que més es trobo a faltar anar a Rocío Carrasco . Hannibal Laguna va ser qui la va vestir de núvia al setembre de 2016.

El modista comentava que un dels seus majors orgulls dins de la professió era aixecar-se cada dia i saber que estava gaudint fent la seva feina. D'altra banda, Llacuna deia que la clau de l'èxit era que la dona se sentís bella i no disfressada. Segons el veneçolà, encara no ha tingut la sort de vestir a la senyora Leticia però espera que aquest dia arribi.