Compartir

¿Finestreta o passadís? D'acord amb aquestes imatges jo tindria molt clara la resposta.

Un passatger d'un avió comercial , que sobrevolava el espai aeri xilè el passat 20 nov , va gravar amb el seu telèfon mòbil unes imatges en què va captar com el maco d'una de les finestretes de l'aeroplà s'havia deixat anar del tot .

Les imatges van ser difoses per Imgur i Reddit , i mostren una visió panoràmica des de la finestra de l'avió. Posteriorment, es pot apreciar com el marc està solt i el passatger pot extreure la major part de la finestreta .

Per la seva banda, Patrick Smith < / b>, pilot del vol, va assegurar al ' Daily Mail ' que l'incident no representava cap risc per a la seguretat del passatge .

" És només un traçador de línies superficial que ajuda a protegir la finestra real. Admeto que sembla compromès i poc professional, però no hi ha risc per a la seguretat " , ha manifestat el pilot al rotatiu britànic.

" Definitivament això no és un problema de seguretat ", va emfatitzar per la seva banda Dai Whittingham , Director Executiu del Comitè de Seguretat de Vol al Regne Unit. " La finestra interna hi és per protegir el vidre principal de les ratllades i redueix part del soroll, a més de proporcionar un element d'aïllament tèrmic " , va comentar a Daily Mail. " la finestra externa està fixada al casc i segellada amb una junta perquè l'interior de l'aeronau pugui presurizarse , de manera que aquest ajust solt no tindrà cap efecte, a part de no lluir particularment net i ordenat ". Va concloure.

'Should I be concerned or …?'