Compartir

Per fi és oficial: Pearl Jam actuarà a Mad Cool Festival 2018. Formats a Seattle (Washington) el 1990, van ser una de les puntes de llança del moviment grunge i, a dia d'avui, es mantenen com una de les bandes més imprescindibles i importants de l'últim segle.

al llarg dels seus 10 àlbums d'estudi, tots ells aclamats per la crítica i venerats pel públic (els seus més de 60 milions de discos venuts a tot el món ho testifiquen), el quintet ha teixit un llegat impressionant a mig camí entre el rock clàssic dels 70 i el punk.

Lletres emocionalment agressives, gran presència escènica, fúria, cor, idealisme … Gràcies a les seves èpics directes i al seu interminable llista d'èxits, Pearl Jam són una de les bandes del rock més grans de tots els temps.

Vuit anys després de la seva última visita al nostre país -i 11 anys de l'última vegada que van trepitjar Madrid- Eddie Vedder (veu), Jeff Ament (baix), Stone Gossard (guitarrista), Mike McCr Eady (guitarra) i Matt Cameron (bateria) arribaran a Mad Cool 2018 per oferir el que serà per a molts el concert de les seves vides.

La banda de rock alternatiu també actuarà el 10 de juliol al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades sortiran a la venda el proper divendres 8 de desembre