Compartir

Ens vam plantar a la recta final del reality de Telecinco .

La gala va estar marcada per la presència de Belén Esteban que visitava concursants per oficialitzar la entrada del Nadal a la casa de Guadalix .

" Pilar , el teu agrades per ser natural. Hi ha noies que són 90/60/90 i van de dives. Segueix com tu ets. Fes-me cas. Hugo , només et dic que més val sol que mal acompanyat. Yang segueix ballant i segueix al teu rotllo "van ser les paraules de 'l'Esteban', molt ficada en el seu paper , per a alguns dels habitants de la casa de vidre.

d'altra banda, Hugo , Yangyang i Lorena , els tres nominats de la setmana , es van enfrontar al veredicte dels espectadors per conèixer quin d'ells abandonaria el programa.

L'audiència no va trigar gaire a decidir. Amb un 5% dels vots, el respectable va salvar a Yangyang , que va tornar de la sala d'expulsions, amb la resta de concursants. Tot quedava a ' Lore ' i Hugo .

Lorena va esdevenir la nova expulsada del programa.

Cal destacar que, des d'ahir, es permet al públic votar per conèixer al següent guanyador de 'GH' . Hi havia 7 places a repartir entre 8 jugadors. Un sobrava, de manera que Jorge Javier Vázquez va donar pas a les ' votacions positives ', el concursant menys votat perdria la plaça per a la final.

la menys agraciada va ser Maico , que va esdevenir la segona expulsada de la nit .

'GH' entra a la recta final.