Compartir

Aquest dimecres es va celebrar la primera subhasta benèfica de Creu Roja Andorrana amb la qual es va donar el tret de sortida a la campanya ‘Regala art solidari’. La sessió pública i presencial d’aquest dimecres va reunir una vintena d’assistents que van poder gaudir de l’exposició i licitar pels 78 lots exposats: obres d’art, escultures i antiguitats amb preus per a totes les butxaques.

Amb la voluntat de fer-la més accessible, la subhasta benèfica de Creu Roja Andorrana va comptar amb els preus originals rebaixats i es va poder licitar per pintures i escultures d’Ángel Calvente, Jaume Borrell, Francisco Sánchez, Carmen Mas o Francesc Galobardes, entre d’altres, i antiguitats com una màquina d’escriure, coberteries o gramòfons, entre altres articles.

Amb l’objectiu de donar continuïtat a aquesta iniciativa, aquest dijous es posa en marxa la campanya ‘Regala art solidari’ i s’habilita el període d’un mes per poder adquirir, directament a les galeries col·laboradores i amb els preus de sortida establerts, els lots que no es van adjudicar durant la subhasta. Les persones interessades podran visitar l’exposició dels lots a la galeria Marcs Goya, al carrer Isabelle Sandy, 5 a Escaldes-Engordany.

Cal recordar que la Creu Roja Andorrana té previst dedicar els beneficis recollits als projectes de l’Àrea Social que preveu desenvolupar durant l’any vinent, entre ells, l’ampliació de la cobertura del programa de Teleassistència Domiciliària (TAD) i la posada en marxa d’un telèfon d’atenció a les persones soles.