Compartir

Sam Smith estrena avui nou vídeo de One Last Song . Un nou tema inclòs en el segon àlbum de l'artista The Thrill Of It All que es publicava el passat 3 de novembre i que debutava al # 1 en 11 països, incloent UK i USA ia Espanya aconseguia ser l'àlbum amb més streamings en la seva primera setmana.

One Last Song és un nou single del segon àlbum de Sam Smith, que de moment comença a sonar en ràdios britàniques, on ja està Top 15. Mentrestant el primer senzill Too Good At Goodbyes continua fort en ràdios i llistes de tot el món.

Amb Sam Smith hi ha més novetats. La setmana passada s'estrenava la nova campanya d'Apple i de la seva iphone X que inclou una altra cançó de l'àlbum The Thrill of It All . Una preciosa cançó titulada Palace que posa banda sonora a un anunci realment bell. Fes clic aquí per veure l'anunci.

IMMINENT VISITA A ESPANYA

El proper mes de Maig 2018, Sam Smith presentarà aquest nou treball dins de la seva gira < i> The Thrill Of It All Tour , gira que passarà per Espanya en dues úniques dates i les entrades ja estan a la venda.

15 de maig, Palau Sant Jordi, Barcelona

16 de Maig Wizink Center, Madrid

Serà la primera vegada que Sam Smith actuï al nostre país. I ho farà per presentar el seu nou àlbum a la vegada que ens delectarà amb els grans èxits del seu àlbum de debut.