Quantcast

La Creu Roja acomiada l'any amb la quarta col·lecta de sang el 4 i 5 de desembre

Amb el lema ‘Vine a donar sang, sigues solidari’, la Creu Roja Andorrana ha programat la quarta campanya de donació, la darrera d’aquest 2017, per als propers dilluns i dimarts a la sala d’actes de la seu central de Morabanc, a l'avinguda Meritxell. Els donants hi poden acudir entre les 11 i les 14 hores i entre les 16.30 i les 21.30 hores, tant dilluns com dimarts.

En aquesta donació s'espera mantenir el nivell de resposta que es va tenir el passat mes de setembre, tant pel que fa al nombre de donacions com pel que fa a la quantitat de nous donants. L’objectiu s’ha fixat en igualar o superar les 1.000 donacions que es van registrar el 2016.

Com en anteriors ocasions, per poder donar sang cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilos. També es recomana menjar i hidratar-se abans de fer la donació. A més, si és la primera vegada que es dona sang cal portar un document d’identitat. La campanya compta amb el suport del Govern, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, la Generalitat de Catalunya, el Banc de sang i teixits, el Centre Comercial Andorrà-Super U i Morabanc.

Comentarios de Facebook