Compartir

Una empresa britànica ha creat el primer preservatiu intel·ligent de la història .

El condó ha estat batejat amb el nom de ' i.Con 'i enviarà dades de les relacions sexuals mantingudes a una aplicació que es pot descarregar al telèfon mòbil. Té un p fort de sortida de 59,99 lliures; el d'entrada ja és un altre cantar.

El condó s'ha d'ajustar a la base del penis , i mesura el nombre i la velocitat de les empentes < / b> i la durada total de les relacions sexuals . A més el dispositiu calcula el nombre de calories cremades .

En una última versió es aquesta provant, es vol que pugui aportar també dades sobre les posicions utilitzades durant l'aparellament. I per filar encara més prim, les dades es poden compartir amb altres usuaris .

" Els usuaris tindran l'opció de compartir les seves dades recents amb amics o, de fet, amb el món sencer. Podràs accedir anònimament a les estadístiques que pots comparar amb els usuaris de i.Con a tot el món ", asseguren des del lloc web de la companyia.

El 'i.Con' no és un preservatiu a l'ús i s'ha de col·locar sobre un normal , els de tota la vida. Però seus fabricants afirmen que ha estat dissenyat per logar la màxima comoditat en l'usuari .

Un portaveu de British Condoms , empresa responsable de l'invent, ha declarat que el ' i.Con ' serà capaç de detectar malalties de transmissió sexual , tal com informa ' The Independent '

" Hi ha un LED que emetrà una llum violeta si hi ha ITS presents que es puguin identificar ", han assegurat.

quant a la privacitat i seguretat de les dades recol·lectats per aquest < b> condó biònic , British Condoms ha declarat que " l'aplicació i el dispositiu faran servir un xifrat d'extrem a extrem. Si ells (els usuaris) trien, poden compartir la informació de forma anònima, o fins i tot nomenar a si mateixos en les xarxes socials ".

El dispositiu ha rebut uns 900.000 comandes anticipades des de totes les parts del món.

Si o si, saltaran espurnes.