Compartir

Alexander 'Sasha' Chechik , o n ciutadà rus de 26 anys, ha mort després que una magrana esclatés a la mà mentre es feia una sèrie de ' selfies '

Les autoritats asseguren que la seva mort va ser instantània . Alexander es trobava a l'interior del seu vehicle mentre es feia fotos que compartia amb els seus amics en xarxes socials. Una d'elles mostrava una granada sense l'anell de seguretat, fet que va portar als seus amics a qüestionar-se les intencions reals d'aquest jove temerari. Un d'ells li va enviar un missatge en què deia: " On ets? Estàs bé? ", al que Chechik va contestar : " Depèn del que entenguis per bé "

la policia creu que el jove, originari de la ciutat russa de Labinsk , a la regió de Krasnodar , pensava qu i la magrana no anava a esclatar mentre no la llancés . De moment la policia ha qualificat la mort com un accident i no per suïcidi, tal com informa ' Metro '.

Natalia Smyatskaya , funcionària de El Comitè d'Investigacions rus ha declarat que els fets continuen sent investigats .

< p>