lunes, 10 agosto 2020 11:27

Belén Esteban porta el Nadal aquesta nit a la gala setmanal de 'GH Revolution'

'GH Revolution' entra en la recta final. Després de l'expulsió d'un dels tres nominats actuals -Hugo, Yangyang i Lorena, després de la salvació ahir a la nit de Carlos per part del públic-, el concurs assignarà a cada un dels vuit habitants de la casa el número de telèfon perquè els seus seguidors puguin elegir el seu guanyador. A partir d'aquest instant, arrencarà un compte enrere que culminarà amb l'expulsió del candidat amb menor suport, que quedarà fora de la carrera per la victòria en la nova gala del concurs que Jorge Javier Vázquez conduirà aquest dijous (22:00 hores) en Telecinco.

a més, l'arrencada de l'última fase coincidirà amb una de les gales més clàssiques de 'GH', la de l'arribada del Nadal i el seu tradicional enllumenat a Guadalix de la Serra, que en aquesta ocasió vindrà de la mà de Belén Esteban. Finalment, l'artista argentina Karen Méndez visitarà la casa per interpretar davant dels concursants el seu primer single "La teva enemiga".

Finalitzada la gala, els espectadors podran seguir les reaccions dels concursants a partir de les 01: 45 hores a 'Gran Hermano: la casa en directe'.

Artículos similares