Compartir

L'obra Aniversari, de l'Escena Nacional d'Andorra (ENA), es representarà el proper 7 de desembre al Teatre de les Fontetes de la Massana, en aquest cas precedida d'una xerrada el dia anterior que pretén apropar el món del teatre professional a través de les vivències i experiències dels actors d''Aniversari' que estan treballant a Catalunya. 

'Aniversari' és un dels projectes impulsats per l'ENA que es va  estrenar el passat 12 d'octubre a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria dins la 51a Temporada de teatre. Es tracta d'una obra de teatre de text inèdit, adreçada a majors de 16 anys, escrita i dirigida per Juanma Casero i que compta amb Irina Robles en l'ajudantia de direcció. L'obra tracta d'una família que es reuneix per celebrar un aniversari especial i explica com el transcurs de l'any que ha passat genera noves relacions i inquietuds, i revifen les malenconies i enyorances transitades.

La xerrada 'La vida professional en el món del teatre', que tindrà lloc el 6 de desembre a les 19.30 hores a L'Animal Escola de Teatre i que és gratuïta, estarà protagonitzada pels actors d''Aniversari' que estan en actiu a Barcelona, Pep Sobrevals, Sílvia Forns i Oriol Guillem, i tractarà sobre la vida professional en el món del teatre, l'ofici d'actor i experiències i anècdotes.