domingo, 27 septiembre 2020 13:49

Criteris per elegir el millor dentista a Barcelona

No hi ha més que prestar atenció al nostre propi comportament quan parlem amb algú: fixem la nostra atenció en els ulls i, sobretot, a la boca. Per això és important tenir unes dents bonics, sans, nets i ben alineats.

Però la higiene dental no té tan sols una rellevància estètica . Una bona salut dental repercutirà positivament en altres funcions del nostre organisme, com la fonació, la masticació i l'inici del procés digestiu. I la cosa no acaba aquí; els problemes bucodentals poden ser el reflex d'altres malalties , per la qual cosa és molt recomanable realitzar exàmens rutinaris preventius en centres especialitzats.

Entre les patologies que es manifesten amb problemes dentals tenim la diabetis, que sovint provoca inflamació de genives, boca seca i sensació de cremor. L'osteoporosi pot afavorir la caiguda de peces dentals en dones menopàusiques, mentre que alguns casos de gingivitis poden guardar relació amb afeccions de tipus cardiovascular.

CLÍNIQUES DENTALS A BARCELONA: CRITERIS PER TRIAR

Barcelona és un referent en l'àmbit de la salut bucodental. La ciutat acull nombrosos centres especialitzats que se situen en l'avantguarda de teràpies i tractaments. Un d'ells és la clínica dental Marín García, amb més de 11 anys d'experiència en el sector i un complet equip de professionals. Una de les seves especialitats és la solució de casos complexos, com els implants dentals en pacients que disposen de poc os.

La clínica reuneix en un sol centre totes les especialitats odontològiques i aquest és un dels aspectes fonamentals que s'ha de tenir en consideració a l'hora de triar.

tractaments integrals
ha nombroses patologies i tipus de tractaments vinculats a la salut bucodental. En el moment d'escollir, és important comprovar que el centre reuneix tots els requisits per fer front a qualsevol supòsit, des d'una simple extracció fins implants, endodòncia, cirurgia oral, periodòncia o pròtesis dentals, entre d'altres.

També és important conèixer l'equip humà que hi ha darrera de cada centre i el nivell de professionalitat dels doctors i especialistes.

Tecnologia
Un altre criteri fonamental per escollir una clínica és conèixer la tecnologia de què disposa. Els avenços tecnològics són una garantia de servei i un element indispensable en el diagnòstic i tractament de qualsevol patologia.

La tecnologia bucodental i els nous mètodes quirúrgics permeten utilitzar recursos del propi organisme per regenerar estructures danyades. Una altra novetat és la DSD, una eina digital que analitza els trets facials del client i ajuda a redissenyar el somriure.

En el terreny del blanquejament dental també s'han produït avenços significatius. Algunes clíniques han implantat el sistema ZOOM, que permet blanquejar completament les dents en una sola sessió de 45 minuts.

Finançament
Els tractaments odontològics sovint requereixen una inversió considerable de diners. Per això és important que la clínica triada disposi de sistemes de finançament propis. La Clínica Marín-García, per exemple, ofereix un finançament de fins a 24 mesos sense interessos. L'objectiu és que cap client es quedi sense tractament per motius econòmics.