Compartir

El guanyador de múltiples premis Grammy® i estrella multi platí, Bruno Mars, anuncia avui una sèrie de concerts exclusius a Europa per l'estiu de 2018. Seran en total sis dates a Espanya, França, Alemanya, Escòcia i Irlanda al juny i juliol de l'any que ve. A Espanya tindrem oportunitat de gaudir-lo de nou en directe a Barcelona, ??el 20 de Juny a l'Estadi Olímpic, ia Madrid el dia 22, en el que serà el primer concert que acollirà el Wanda Metropolità.

les entrades per a Barcelona es podran adquirir a partir de les 10: 00h del dijous 30 de Novembre a través d'doctormusic.com, livenation.es i ticketmaster.es. El preu de les entrades per a Barcelona oscil·larà entre els 45 & euro; i els 130 & euro; (Despeses de distribució no incloses). Les entrades per a Madrid estaran disponibles a partir de les 10: 00h del Dijous 14 de desembre, en els mateixos punts de venda. En breu donarem més detalls.

Actualment, Bruno Mars es troba immers en la gira 24K Magic World Tour a Sud-amèrica, gira amb totes les entrades esgotades. Els crítics d'aquest tour ho tenen clar, Bruno és "un mestre en el seu art i un artista consagrat" (Washington Post), amb un domini de l'escenari "extraordinari" (The Guardian). 24K Magic World Tour va marcar la sortida de la primera gran gira de Bruno Mars des del reeixit Moonshine Jungle World Tour el 2013, una superproducció internacional que va vendre 2 milions d'entrades a tot el món, amb un total de 155 concerts sold out.

BRUNO MARS GIRA EUROPEA 2018:

16 jun – Werchter – Werchter Boutique *
17 juny – Landgraaf – Pinkpop *
juny 20 – Barcelona – Estadi Olímpic – A la venda 30 nov
22 Juny – Madrid – Wanda Metropolità – A la venda 14 des
30 juny – París – Stade de France
juliol 2 – Düsseldorf – ESPRIT sorra
juliol 5 – Roskilde – Roskilde Festival *
juliol 10 – Glasgow – Glasgow Green
12 jul – Dublín – Marlay Park

* dates en festivals