Quantcast

OT2017 | El millor i el pitjor de la gala maig

Operación Triunfo 2017 creix i nosaltres fem el mateix al seu costat. Estrenem secció setmanal per completar el seguiment i la crònica de cadascuna de les gales del programa.

A més de detallar tots i cadascun de les actuacions i decisions preses en el gran dia del format, publicarem un nou post en el qual, amb 3 subtils píndoles , definirem els tres grans detalls de la nit .

Així mostrarem el millor, el pitjor i el menys pitjor (o menys millor) de cadascuna de les gales a través d'un punt de vista diferent i aliè al hype i les opinions massives presents en xarxes socials.

BÉ | Marina ens regala una foto per a l'eternitat

Si hi ha alguna cosa pel que vagi a passar a la història aquesta nova edició d'Operación Triunfo és pel seu alt contingut en valors i respecte. En aquest cas, Marina ha tornat a aportar una imatge que ja entrarà a formar part dels annals de la televisió a Espanya.

Després de protagonitzar, sense voler-ho, una greu i trista polèmica trànsfoba en xarxes, la ja ex-concursant del reality va poder reunir-se amb la seva parella sobre l'escenari.

Bastian és un jove trans; Marina, bisexual. Així van respondre a la opinàtica buida i rància. 'Bra-vo!

REGULAR | L'art d'emocionar en acústic

La crítica va tornar a elogiar Amaia, però el seu duet amb Roi va estar lluny de ser la seva millor actuació. Entre un acústic íntim i proper o un de cru i cutre hi ha tan sols un pas.

Versions a Ed Sheeran sempre és una tasca complicada. No els va faltar valentia, però això no fa de l'actuació excel·lent.

De debò vols veure una veu profunda que, amb una guitarra, emocioni? Escolteu el madrileny St. Woods . Si pot ser, en directe. Això si que t'emocionarà.

MAL | Expulsar, una àrdua tasca

Més enllà del seu paper fonamental en la ja esmentada transmissió de valors d'aquesta edició, Marina ha crescut molt des de la seva entrada a l'Acadèmia.

la seva interpretació de Christina Aguilera no mereixia l'expulsió. Prendre aquest tipus de decisions sempre és complicat, però sembla que el veredicte ha agafat per sorpresa a tots. Fins i tot a la salvada la Mireia, que va invocar a tots els sants després de conèixer la decisió final.

Comentarios de Facebook