Compartir

Durant l'estada dels campions del món de totes les disciplines a Andorra la Vella aquest cap de setmana, amb motiu del lliurament dels FIM Awards, el campió de Moto GP, Marc Márquez, i el campió de trial, Toni Bou, han accedit a ser presents al Bulevard de les estrelles. Tots dos ja han signat les plaques que s'instal·laran d'aquí a unes setmanes al terra del Fener Bulevard (la marca comercial del carrer Na Maria Pla).

La intenció del comú és poder organitzar uns actes de descoberta de les plaques respectives amb la presència dels campions del món. El pilot Toni Bou, resident al país, ja ha confirmat la seva assistència i s'ha mostrat disposat a fer una exhibició de les seves habilitats amb la motocicleta. Malgrat l'agenda complicada de Marc Márquez, l'objectiu és comptar amb la seva presència per fer la descoberta.

El Bulevard de les estrelles vol deixar l'empremta de personatges il·lustres que visiten la parròquia o bé exerceixen d'ambaixadors de la ciutat i del país fora de les nostres fronteres. Les primeres estrelles estan relacionades amb el motor, si es té en compte que Andorra la Vella ha estat durant uns dies la capital mundial del motor. La cònsol major, Conxita Marsol, va avançar en la inauguració la voluntat de comptar amb Albert Llovera i Jorge Lorenzo per deixar la petjada al Bulevard de les estrelles.