sábado, 8 agosto 2020 14:20

Unes 4.500 persones assisteixen a l'encesa dels llums de Nadal d'illa Carlemany amb l'actor català Quim Masferrer

“Bona tarda illa Carlemany”. A l'estil d''El Foraster' és com l'actor català Quim Masferrer ha saludat a la multitud que s'ha aplegat, aquest divendres a la tarda, al centre comercial d'Escaldes-Engordany, per veure l'encesa dels llums de Nadal. Unes 4.500 persones, segons illa Carlemany, han vist en directe el moment en què s'han encès les tires de bombetes que adornen tot el sostre de la gran superfície.

Masferrer ha agraït que hagin apostat per ell per fer de mestre de cerimònies del moment i ha volgut que l'encesa de llums fos compartida amb tota la gent, de manera que ha fet un petit 'Foraster' movent-se entre els passadissos de l'illa Carlemany. Durant aquesta estona, ha tingut temps de conèixer, entre altres, a la Lourdes, una senyora que es gasta més de 2.000 euros a l'any a l'illa; el Muntaner, un senyor que no ha volgut dir el seu nom de pila perquè ha dit que li podia portar problemes; l'Alícia i l'Eva, mare i filla, aquesta última vivint a Andorra i que havia convidat especialment a la mare a venir de Barcelona per assistir a l'acte, o el Rubén, guàrdia de seguretat de l'illa Carlemany i que ha demanat a la gent que faci més cas.

Quim Masferrer ha confessat que no li havien encarregat mai fer una encesa de llums de Nadal i que, quan li van proposar, amb broma, els hi va dir que truquessin a un electricista. En declaracions als mitjans de comunicació, Masferrer ha explicat que li agrada visitar Andorra, que hi ha actuat diverses vegades, a més de gravar-hi un programa d''El Foraster', i ha dit que “pels que som de baix, venir aquí té un punt molt exòtic; la duana fa que sigui molt exòtic tot plegat”. Sobre el petit 'Foraster' que ha fet abans de l'encesa, l'actor català s'ha mostrat content per la resposta de la gent.

Abans de fer el compte enrere per l'encesa de les llums, Quim Masferrer ha desitjat bon Nadal a tot el públic i s'ha acomiadat de la mateixa manera que ho fa en el seu programa, amb la tradicional frase “gent de l'illa Carlemany, sou molt bona gent”. Prèviament, per fer encara més festiva la tarda, el centre comercial ha repartit coca i xocolata desfeta per berenar a tots els assistents. Els infants, a més, han pogut gaudir de la visita de l'Andi, el Piolet i la Violeta, els personatges del Club Piolet.

 

Artículos similares