Compartir

Carlota va ser expulsada de l'última gala d' ' GH Revolution ' enfront de Yang Yang i Maico, que també estaven nominats. D'aquesta manera, Carlota posa punt i final a la seva participació en l'edició menys vista de Gran Germà dels últims anys i convulsa per l'escàndol en què s'ha vist embolicada.

la concursant va entrar a l'edició del reality show com una de les favorites a guanyar el concurs, però amb el pas del temps, la seva favoritisme va caure en picat fins a la seva expulsió del programa. Fins a tres immunitats va conquistar en les seves primeres setmanes a la casa i va continuar en el programa, tot i l'expulsió de José María per abús sexual mentre la malaguenya estava inconscient.

La denúncia d'un membre de realització es va quedar en va per decisió de la Carlota, que va decidir no continuar amb la denúncia tot i tractar l'assumpte amb psicòlegs fora de la casa de Guadalix. Les imatges del que va esdevenir segueixen arxivades, de manera que difícilment se sabrà que ha passat si la víctima es nega a denunciar els fets.

A Carlota se li va presentar una nit complicada tenint en compte tot el que havia viscut setmanes enrere i amb l'afegit de la nominació per ser expulsada. Maico li va guanyar la batalla en les enquestes, igual que Hugo , que va acabar segon en les votacions. Dimarts els percentatges de vots estaven al voltant del 80%, 17% i 12,2%, però dijous van variar i es van quedar en un 59%, 39% i 1,7%. De res li va servir a Carlota que baixés el seu percentatge de nominació.

Miriam va ser la guanyadora de la gala d'ahir a la nit, ja que va aconseguir la immunitat i amb els vosaltres a zero en les nominacions. De cara a la setmana que ve, sembla que Carlos podria ser el proper concursant a abandonar la casa per la seva reacció al conèixer la seva nominació.