Quantcast

Alliberen una pitó atrapada en una casa i la serp vomita un cocodril

Semblava un dia normal a la vida d'aquesta tailandesa de 44 anys. Però no va ser així. Uraiwan Seksuk es trobava realitzant les típiques tasques de la llar quan va notar alguna cosa estranya sota dels seus peus, quan va mirar cap a terra es va portar un gran ensurt en trobar una serp pitó de Birmània, amb la major part del seu cos ocult sota el terra de la casa.

La Policia i un grup especial d'emergències es van desplaçar fins al domicili de Seksuk. Ajudats per uns malls, van trencar el sòl i van treure l'animal amb les seves pròpies mans. Seguint el procediment habitual, les autoritats van dipositar el rèptil en una camioneta per al seu trasllat. La seva sorpresa va ser majúscula, quan la pitó va vomitar un exemplar de cocodril d'un metre de llarg i 15 quilos de pes, segons ha informat “El diari de NY”.

La pitó birmana és una de les serps més grans del planeta, i causa furor entre els amants dels rèptils domèstics, encara que, per desgràcia, no solen rebre la cura necessària i acaben sent posades en llibertat sense cap tipus de protocol. Tal com asseguren des de National Geographic.

És un rèptil originari de les jungles i pantans del sud-est asiàtic. Poden superar els 7 metres de longitud i els 90 quilograms de pes, amb un gruix semblant al d'un pal telefònic. La pitó birmana és carnívora i s'alimenta principalment d'aus i petits mamífers, encara que en aquest cas es va empassar un cocodril.

Comentarios de Facebook