miércoles, 23 septiembre 2020 5:10

La Fundació Crèdit Andorrà organitza una visita per a la gent gran al Museu Carmen Thyssen

La Fundació Crèdit Andorrà organitza una visita per a la gent gran al Museu Carmen Thyssen, on es podrà gaudir de l'exposició 'Escenaris. De Monet a Estes. De Trouville a Nova York'. La mostra recull obres dels grans mestres de l'impressionisme, el modernisme, l'expressionisme, el realisme social, el cubisme, el fauvisme, el paisatgisme i l'hiperrealisme, procedents de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Les obres mostren la visió dels pintors en total llibertat d'expressió, en escenes de la quotidianitat i panorames diversos.

La visita, que serà gratuïta, tindrà lloc el proper dimarts, 28 de novembre, a les 10 hores. Tot i així, cal inscriure's prèviament. Hi ha temps fins el dia 27 de novembre i es pot fer trucant al telèfon 86 80 25 o també personalment a les instal·lacions de L'espai, (carrer Josep Viladomat, 17, 1r) d'Escaldes-Engordany. La visita serà guiada i permetrà entendre l'evolució de l'art durant un segle.

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l'objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l'economia, la història i la cultura, entre d'altres. Tots els cursos i tallers estan especialment pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.