Quantcast

Les confessions de Dani Martínez, Florentino Fernández i Lara Álvarez a 'La meva casa és la teva'

En aquesta ocasió, Lara, Dani i Flo han estat els nous protagonistes del programa que presenta Bertín Osborne, El meu temple és la teva ' els dimecres a' Telecinco '. Els tres presentadors del conegut programa de 'Quatre' que porta el nom de dos d'ells, Dani & Flo ', acudien al programa amb l'objectiu de fer un repàs per les seves vides i carreres professionals .

Florentino Fernández , més conegut com Flo, era el primer a compartir amb Bertín els seus secrets millors guardats. L'humorista confessava com havia arribat a la tele i quin havia estat el seu primer sou a la petita pantalla després d'haver deixat la seva feina com a vigilant jurat i saltar a la fama en el programa de Pepe Navarro. "Em pagaven 380.000 pessetes en un mes . Després d'això, els meus pares em van dir que ho provés".

L'humorista també va compartir amb Bertín algunes confidències de la seva vida sentimental. L'humorista va comentar el temps que portava amb la seva dona i com es van conèixer. "Farem 20 anys junts . Ella formava part d'un equip de producció", comentava Flo davant la sorpresa del presentador. "Ens hem conegut treballant, pel que ella entén millor que ningú el que és dedicar-se a això".

Després de la primera xerrada, Bertín donava la benvinguda a Dani Martine z . Tot i ser breu la seva intervenció, Dani també va fer un repàs de la seva carrera professional i va agrair a Florentino tot el que havia fet per ell . "Vam coincidir en un programa de esquetxos i es va apuntar el meu telèfon. Un dia em va trucar dient que anava a fer un programa a Cuatro però em volien perquè fes tan sols una secció. Llavors, Flo va dir que es portava molt bé amb mi i que volia presentar amb ell. Em va asseure a la taula perquè presentés ".

la tercera convidada era Lara Álvarez . Mentre Dani i Flo eren a la cuina, Lara també cap a un breu repàs de la seva carrera amb Bertín, des que va començar a 'Marca TV' fins al seu pas per 'Mediaset'. La periodista no va perdre l'oportunitat de confessar el que sentia sobre les contínues comparacions amb Sara Carbonero. "No em molesta. En absolut. L'única cosa que el que he intentat sempre és seguir el meu propi camí i tenir una personalitat . La comparació amb Sara Carbonero mai no pot arribar a molestar però he intentat tenir un segell propi".

Finalment, el moment més especial de la nit va arribar quan va aparèixer Pepe Navarro com a convidat especial i es va trobar a Crispín , el personatge de Flo al programa 'Aquesta nit creuem el Missisipi '. A la visita, Pepe va aprofitar per anunciar que estava preparant un nou programa per a 'Mediaset' .

Comentarios de Facebook