Compartir

Un balancí amb forma de cavall ha aparegut al jardí d'una família anglesa. Al costat del 'caballito' es va trobar una esgarrifosa nota adjunta.

La joguina, vella i rovellada, va aparèixer al jardí d'una casa d'Amberley, al comtat de Surrey, a Anglaterra. Oficials de la Policia està tractant de descobrir a qui pertany.

El fantasmal present va ser trobat per un dels membres de la família quan, al matí, va obrir les cortines de la finestra de casa de bat a bat. En aquest moment va observar la figura del cavall sota un dels arbres del jardí, segons han confirmat els cossos policials.

La família es troba espantada ja que al costat del balancí van trobar una esgarrifosa nota escrita a mà. Aquesta deia: “A una petita nena especial, l'amor de Sophie perquè vam estar d'acord i et vaig beneir a tu i a mi“.

< iframe src = "https://www.facebook.com/plugins/comment_embed.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSurreyHeathPolice%2Fposts%2F1391293157634928%3Fcomment_id%3D1391294547634789&include_parent=false" width = "560 "height =" 189 "style =" border: none; overflow: hidden "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true ">

La Policia de Surrey ha penjat a la seva pàgina de Facebook  que tracten d'esbrinar la procedència de la joguina. “¿Estàs esperant ansiosament el lliurament d'un balancí amb forma de cavallet i d'estil antic que encara no ha aparegut, o el teu balancí blanc antic ha estat robat recentment?, van escriure a la xarxa social.