Compartir

Dels 15 col·laboradors que formen part de la plantilla del programa de 'Telecinco', només cinc d'ells podran donar la benvinguda al 2018 des del famós balcó de la Puerta del Sol.

Durant aquesta setmana , a poc a poc, hem conegut alguns dels noms. El primer d'ells era el de Lydia Lozano quetravés d'una enquesta a la web, el públic l'elegia com la seva favorita. La Cúpula del programa era l'encarregada d'elegir els altres col·laboradors. El primer d'ells, era Kiko Hernández i la segona Terelu Campos.

No obstant això, va ser ahir, durant el programa, quan la cúpula va anunciar les dues identitats que faltaven per completar l'equip. La primera afortunada va ser María Patiño qui deia que complia un somni. "Des de nena tenia una il·lusió, sóc lliure dels meus somnis i sempre m'he vestit de princesa, he rebut premis que no rebut, em nomine constantment i m'he vist al balcó".

Finalment, era < b> Mila Ximénez la cinquena favorita per donar les Campanades a 'Mediaset'. "Quin subidón, em ve molt de gust!", Ha dit la col·laboradora abans de posar somrient al costat dels seus companys.