Compartir

Han aconseguit eclipsar la desfilada més espectacular de l'any i amb el qual tant de temps portàvem somiant. Fins i tot la col·laboració amb el grandíssim dissenyador Balmain o el desplegament de les ales més cobejades del planeta, han passat a un segon pla. Els protagonistes indiscutibles d'aquest any han estat els jerseis de punt amb els noms de les models o missatges personalitzats.

l'àngel veterà Candice Swanepoel va lluir un jersei en color gris fosc al costat d'un "Bombshell" , Taylor Hill amb un gris més claret va apostar per < i> "Angel" , mentre que Liu Wen va escollir un missatge més romàntic en el qual es podia llegir la paraula "Love" .

< p>

Romée Strijd a la seva arribada a l'aeroport , just abans de marxar a Xangai, es va col·locar també un d'aquests jerseis "Angel" . La model holandesa va escollir un look més sport que les seves altres companyes.

Si no us convencen aquests colors, no us preocupeu no són els únics disponibles!
A la pàgina web de la signatura llencera hi ha una gamma més àmplia de tonalitats i diferents missatges . A més, ara mateix es troben amb un increïble descompte i tan sols costen 50.49 & euro; .

Afanya't perquè volen, i no precisament com els seus àngels.