Compartir

Durant el programa d'ahir, la cúpula del programa 'Sálvame', comunicava dos dels noms dels protagonistes que presentaran les campanades juntament amb Jorge Javier i Lydia Lozano , la qual va ser escollida pel públic a través d'enquestes a la web i trucades i missatges.

La cúpula del programa deia que era Kiko Hernández qui es prendria el raïm al balcó de la Porta del Sol. La notícia va fer esclatar a tot el plató d'alegria i Kiko només tenia paraules d'agraïment. " Dir-los als caps que és tota una responsabilitat, ho vaig fer el millor que pugui" , va dir Kiko.

Però la decisió de la cúpula no es va quedar aquí. Al final del programa anunciava la segona persona que formarà part de l'equip de Cap d'Any. Terelu Campos era la tercera escollida per acomiadar l'any i donar la benvinguda a 2018. La col·laboradora que ja havia dit que li agradaria estar present, reaccionava a la notícia amb gran emoció. "Gràcies perquè és la recompensa a més de 30 anys de treball" .

En conèixer la notícia, Kiko i Terelu es fonien en una gran abraçada i han mostrat la seva gran alegria davant la notícia. Ara haurem d'esperar a conèixer als dos col·laboradors que falten .