Compartir

Després de dos mesos on els concursants han plorat, rigut, ballat i fins i tot s'han cremat en diverses ocasions per aconseguir el premi final del concurs 'MASTERCHEF Celebrity 2', ja coneixem qui s'ha fet amb el premi del concurs culinari de 'Televisió Espanyola'.

Finalment, van ser Saül Craviotto, Patricia Montero, Silvia abril i José Corbacho, els quatre concursants que es van enfrontar a les cuines del concurs , però només els dos millors, van ser els que van arribar al gran repte final.

Com en cada gala, els concursants van haver d'enfrontar-se a tres reptes . En el primer d'ells, van obrir l'última caixa màgica de l'edició que en aquesta ocasió no contenien ingredients sinó un mirall perquè els concursants valoressin el seu pas pel programa.

En aquesta primera prova, els concursants van haver de seguir els passos de la convidada especial, Maria Mart que compta amb dues estrelles Michelin. Després d'una prova molt complexa, va ser Saül que en va ser el primer finalista, lliurant-se així del segon repte.

"Estic flipant. Tinc una sensació d'alleujament … Tot el que he fet ha valgut la pena", deia el concursant en conèixer el veredicte del jurat.

En la prova d'exteriors, l'equip i els aspirants van viatjar fins al restaurant El Celler de Can Roca, on van haver d'elaborar un menú de Joan, Jordi i Josep Roca que van provar ells mateixos. Després de la degustació, el jurat comunicava que Silvia Abril era la guanyadora d'aquest repte, convertint-se així en la segona finalista de la gran final.

A la prova final, Silvia i Saül tornaven a les cuines de 'MASTERCHEF Celebrity' per enfrontar-se a la prova final d'aquesta edició. Els dos concursants van haver d'elaborar un menú on havia de barrejar la cuina tradicional amb l'avantguardista . Finalment, després de la valoració del jurat, Saül es convertia en el guanyador de la segona edició de 'MASTERCHEF Celebrity i ha pogut lliurar els 75.000 euros a la Fundació Aladina.

" Això és el més bonic que vaig fer en tota la meva vida . No puc aspirar a més", deia el medallista olímpic en conèixer que era el nou guanyador.