Quantcast

Andorra Telecom vesteix de magenta part de la grada del Poliesportiu durant els partits del MoraBanc Andorra

Per quarta temporada consecutiva, des del retorn del club a la Lliga Endesa, l'operadora de telecomunicacions torna a donar suport al Bàsquet Club Andorra, esdevenint un dels patrocinadors principals de l’entitat. D’aquesta manera, Andorra Telecom manté un any més la seva aposta pel bàsquet d’alt nivell.

Amb la nova col·laboració, Andorra Telecom ha reforçat la seva presència al Poliesportiu, on juga els partits com a local el MoraBanc Andorra, donant nom a la graderia principal i retolant-la amb la marca i el color corporatiu. El color magenta característic és igualment present en els seients de la banqueta i l’equipament d’entrenament dels jugadors. 

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, s’ha referit a “la fructífera col·laboració entre les dues parts i en la important fita que representa per a la projecció del país, el club i els seus patrocinadors la participació en competició europea”. Ha volgut recordar “els magnífics resultats assolits la temporada passada amb la classificació per a la Copa del Rei i els play-off de la lliga, que li han valgut una plaça a l’Eurocup”.

 

Comentarios de Facebook