Compartir

Fa setmanes es coneixia la notícia que alguns dels col·laboradors del programa 'Sálvame' anaven a donar la benvinguda a l'any nou a 'Mediaset. Només cinc d'ells, seran els presentadors de les Campanades. Per a això, serà la cúpula del programa qui triï als quatre col·laboradors i la audiència mitjançant missatges de textos, trucades i enquestes en web, que va esculli un d'ells.

Fins al moment, no se sap quins són els quatre col·laboradors elegits per la cúpula, però si per els espectadors . A través d'una enquesta a la web del programa, han decidit que sigui Lydia Lozano qui es prengui el raïm al costat de Javier Vázquez des de la Puerta del Sol.

"Jo hi seré , però no seré jo l'encarregada de narrar ", eren les paraules de la periodista després de conèixer la notícia i conèixer que el públic li segueix donant suport. " A tota la gent que m'ha votat li dono les gràcies. Gràcies per tot", agraïa Lydia.

A més, el programa ha donat alguns detalls més. I és que Chelo Gª Cortés quedava en tercer lloc entre els col·laboradors més votats pel públic i Terelu Campos en segon lloc . "Estic agredecidísima, encantada, moltíssimes gràcies a tots. Ara espero que la cúpula pensi que m'he quedat aquí a les portes", deia la filla de la Campos.