Compartir

L'actor català Quim Masferrer serà l'encarregat enguany d'encendre les llums de Nadal a illa Carlemany. L'acte tindrà lloc aquest divendres 24 de novembre a les 19 hores i donarà el tret de sortida als Nadals al centre comercial.

L'acte s'iniciarà a les 18.30 hores amb la visita de l'Andi, el Piolet i la Violeta, els personatges del Club Piolet, que faran les delícies dels més petits, i el repartiment de més de 1.000 racions de coca i xocolata desfeta per berenar per a tots els assistents (hi haurà un punt de repartiment a la planta 0 i a la planta baixa). Seguidament, a les 19 hores serà el moment de l'actor Quim Masferrer, que realitzarà un monòleg de trenta minuts des de l'escala penjada -visible des de tota la galeria del centre comercial- i donarà pas a l'encesa de llums del Nadal a illa Carlemany, el centre d'Andorra.

Illa Carlemany sempre ha volgut dedicar una especial atenció a aquestes dates i a la decoració de Nadal del centre. Enguany, ofereix un estil renovat en la decoració nadalenca disposant de més elements a la façana i convertint l'arbre de Nadal de l'interior en l'element central de l'aposta decorativa. L'arbre, que s'instal·larà a la planta baixa, serà el reclam pel públic infantil perquè contindrà elements animats. Cada mitja hora es podran veure en moviment els personatges i elements que configuraran la decoració. La resta del centre comercial lluirà una decoració simple però càlida, deixant així tot el protagonisme al gran arbre de Nadal.