jueves, 1 octubre 2020 15:01

La policia deté una dona per sostreure 12.600 euros d'un compte bancari d'una altra persona

La policia ha detingut una vintena de persones la darrera setmana per diversos delictes entre els quals cal destacar la d'una dona a la Massana. La detenció es va produir arran d'una denuncia del 7 de novembre per onze reintegraments fraudulents en diverses oficines bancàries d'Andorra per un import de 12.600 euros. La dona ha quedat acusada dels delictes d'estafa, creació de document fals i usurpació d'identitat.

La major part de detencions, dotze, s'han produït en el marc de l'inici de la campanya de controls d'alcoholèmia que es prolongaran fins al 8 de gener. La setmana passada, en els primers dies de campanya, es va detenir un home amb una taxa de 2,54 grams per litre de sang i un altre amb 1,84 grams per litre de sang, que va ser controlat a causa d'un accident amb danys materials. En el marc d'aquesta campanya, cal fer esment a la detenció d'un home que va intentar fugir d'un control i que, posteriorment, va donar una taxa de 1,34 grams per litre de sang.

D'altra banda i en el capítol de detencions per altres delictes, n'hi ha dues per maltractaments i lesions. La primera va tenir lloc al Pas de la Casa per una baralla entre dos homes en un portal. A Andorra la Vella es va detenir un home com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. En una discussió al carrer, l'home va donar un cop de puny a la seva exparella, cosa que li va provocar una vermellor en el pòmul dret.

Finalment, es van fer quatre detencions per delictes contra la salut pública, possessió de marihuana, 'speed' i cocaïna. Tres d'elles es van produïr la frontera hispanoandorrana del riu Runer.