Compartir

Un home originari de l'estat de Pennsylvania, als Estats Units, ha complert el seu últim desig i ha estat enterrat juntament amb el seu menjar favorit: Un 'Philly Cheesesteak', un popular sandvitx de carn i formatge.

Richard Lussi va morir durant el mes d'octubre per complicacions cardíaques. Abans del fatídic moment, va expressar a la seva família el que seria el seu últim desig en terra, segons ha assegurat el seu nét Dominic Lussi, de 25 anys.

Ha anat a Pat's amb seus amics des dels anys 70“, va comentar el seu nét a InsideEdition.com, en referència a 'El rei dels filets de Pat', establiment favorit del seu avi.

Fa temps estàvem fent broma i ens preguntàvem “si poguessis prendre alguna cosa quan et moris, què seria?” Va dir 'cheesesteaks'. Tots vam riure i vam pensar que seria divertit“. Va continuar el seu nét.

El mort, sovint, recorria un trajecte de dues hores per a menjar el seu entrepà preferit. Abans que Lussi fos enterrat, la seva família va dipositar els dos cheesesteaks en el seu taüt, al costat del cadàver del familiar.

Probablement ara està gaudint de les seves cheesesteaks i escoltant' Time To Say Goodbye, d'Andrea Bocelli“, va comentar el seu nebot.

. “ Va viure la vida al màxim tots els dies va ser una festa per a ell. Sempre va ser positiu, sempre somrient “. Va concloure.

Richard, descansa en pau i que et aprofiti.