lunes, 10 agosto 2020 8:22

La marina es disculpa pels dibuixos sexuals que un pilot va pintar al cel

Dijous, unes figures sexuals van aparèixer dibuixades al cel del comtat de Okanogan, a l'estat de Washington, Estats Units .

A les poques hores que les imatges es fessin virals, funcionaris de l'Estació Aèria Naval de Whidbey Island van confessar que un dels seus pilots estava involucrat en el lamentable incident .

Molts usuaris van quedar impressionats en descobrir, sobre els seus caps, un penis gegant dibuixat al cel . No van durar a fotografiar tan surrealista escena. Les instantànies van ser publicades, per diversos usuaris, a Twitter i la xarxa es va omplir de comentaris .

Una mare, resident a la localitat de Okanogan va acudir al medi 'Krem 2 ', per denunciar les imatges, al·legant que se sentia molesta que hagués de explicar-los als seus fills en què consistien els dibuixos .

" la Força Aèria manté a la seva tripulació al més alt nivell i considerem que és absolutament inacceptable, de zero valor d'entrenament i farem que la tripulació rendeixi comptes ". Van assegurar responsables de la força aèria al mateix mitjà.

The most monumental thing to happen in Omak. A penis in the sky pic.twitter.com/SM8k1tNYaj

Anahi Torres (@anahi_torres_) 16 de novembre de 2017

Some pilots at NAS Whidbey did some sky writing today. & # 129.318; & # 127.995; & # 8205; & # 9794; & # 65.039; https://t.co/9IsYvkX1za < a href = "https://t.co/Lm7kpMhKpY"> pic.twitter.com/Lm7kpMhKpY

& mdash; Adam Gessaman (@adamrg) 17 novembre 2017

< / p>

Navy admits that pilot drew penis in sky https : //t.co/TVsJLG81kF pic.twitter.com/C9ryEYYvdU

& mdash; The Hill (@thehill) 17 novembre 2017

< p>

Artículos similares