Compartir

"Facis el que facis, fes el que et faci feliç" . És el missatge que la Rosa vol transmetre amb el videoclip del seu single Ara sé qui sóc . L'artista gaditana ha fet del seu nou treball una emotiva reivindicació a l'amor lliure: "És igual el sexe que tinguis, tant és la teva condició social, has d'actuar com et surti del cor i ser fidel al que sents " .

Rosa ens confessa que no pot estar més contenta, ja que malgrat els seus temors, aquesta crit a la llibertada de la condició sexual ha tingut una espectacular acollida per part del púbic. "No volia que la gent pensés que forma part d'una estratègia perquè no és així, no volia demostrar res, sinó ser fidel als meus principis " . La seva font d'inspiració diu ser la vida: "Gràcies a Déu la història que mostra el videoclip és una situació molt normal a dia d'avui , la veig contínuament en amics, familiars, seguidors .. . per això he volgut reivindicar la felicitat a través d'aquesta situació "

Ara es qui sóc obre el seu últim treball, Kairós . "Un cant a la positivitat ple de missatges de superació , ja que amb cançons com 'Pots creure', 'Déjame volar' o 'Al cap penso en mi' es convida a la gent a deixar-se guiar pel cor ia ser feliç ".

Rosa defineix el seu nou disc com una millor versió de si mateixa, ja que tot i estar fet amb el mateix afecte que els altres, l'experiència li ha fet canviar la seva filosofia de vida i això es reflecteix en el seu treball. "Em trobo disposada a doblar l'aposta, amb 36 anys començo de de zero. ' Kairós' significa aquest és el moment oportú, i això és precisament el que crec ".

Per a l'artista granadina el missatge que transmet el disc es resumeix en un consell, el qual ella donaria a aquesta jove cantant desconeguda que fa setze anys va guanyar Operación Triunfo: ESTIMA'T a TU MATEIXA . "Si pogués tornar a aquesta època em diria que estigués tranquil, que gaudís del moment , que no oblidés que les alegries sumen però que els obstacles sumen encara més i que al capdavall, < b> sóc una afortunada . Tots aquests consells són els que recull el disc ".

Després de la presentació del disc ara ve la gira, una gira que diu li va a tornar a connectar amb el seu públic. "Un públic que ni he oblit ni m'ha oblidat" , diu ella. La cantant de pop actuarà el 26 de novembre a la sala Barts de Barcelona i 13 de desembre a la sala Joy Eslava de Madrid , concert que pren amb especial il·lusió perquè és la primera vegada que trepitja aquest escenari de la capital com a artista i no com a públic.

per a Rosa l'afecte de públic està per sobre de qualsevol Grammy . Vol premiar tota la gent que sempre li ha donat suport i fer-la sentir tan especial com se sent ella sobre l'escenari; per això, vol que kairós es porti al directe de la forma més orgànica i natural possible. " Vull que a sobre de l'escenari hi hagi veritat, puc posar tota la parafernàlia que vulgui perquè tinc un equip increïble però vull una connexió pura amb el meu públic".

< p> És impensable no preguntar-li com està vivint la volta a la televisió de l'acadèmia que li va donar la fama, Operación Triunfo. "Em porta molts records perquè és un avatar gairebé igual que la primera edició" , confessa en dir que li agradaria tornar a l'Acadèmia, però aquesta vegada com a jurat .

encara que no va voler revelar el seu concursant guanyador sí que va donar alguna pista sobre les seves preferències: " Em vaig quedar impactada amb la interpretació d'Amaya i Ángel de la cançó City of Stars , encara que molts concursants tinguin una veu gran al meu m'importa més la qualitat humana, i en aquest sentit aquesta actuació va estar carregada d'innocència i sinceritat, va ser impecable ".

Per acomiadar-ens va resumir en una màxima tota l'experiència que ha acumulat al llarg de la seva carrera i que s'ha convertit en la seva nova filosofia de vida: "la vida són experiències , no hi ha fórmules" .