Quantcast

El canvi de look que preocupa Amaia en l'assaig d' 'OT'

Aquest cap de setmana setmana els concursants d' 'OT 2017' s'han estat preparant per a la quarta gala d'aquest dilluns. Durant els assajos, Amaia, la favorita de la setmana, s'ha enfrontat a un canvi de look. El programa ha aclarit el color del seu pèl i aquesta s'ha passejat per l'Acadèmia amb el paper de plata de les metxes al cap.

La concursant es mostrava preocupada pel resultat final i buscava suport a la seva companya de duet, Aitana. "M'han dit que serà rotllo surfer, ¡què m'estàs explicant si jo sóc de Pamplona !, li deia Amaia.

Tot i que la concursant no estava convençuda del canvi, els seus companys li asseguraven que estava molt maca i que li quedava bé, sobretot Alfred, que en veure-la, li tirava un petó i assentia amb el cap

Amaia no està convençuda amb el canvi de look, i Alfred: # OTDirecto19N pic.twitter.com/cWGW3IOAdv

& mdash; larai (@ladelacoleta) 19 de novembre de 2017

les reaccions a les xarxes no es van fer esperar i molts van ser els que van comentar el moment cridant fins i tot" Rei na del Món ".

Aquesta és la Amaia preocupada pel seu pèl . Dóna-li RT i tindràs 10 anys de bona salut capil·lar. # OTDirecto19N pic. twitter.com/PdF7p8hplQ

& mdash; Hennry De Amaia (@HennryHendrix) 19 novembre 2017

Comentarios de Facebook