Inicio Andorra

Identifiquen un gat com el principal sospitós de l'intent d'assassinat d'una dona gran

Compartir

Un gat de carrer ha estat identificat com el principal sospitós de l'intent d'assassinat de Mayuko Matsumoto, una dona de 82 anys.

Matsumoto va ser trobada per la seva filla, plena de sang i amb 20 talls a la cara, a casa de Mifune, al sud de Japó. La Policia, després d'analitzar les ferides de la víctima, algunes d'elles greus, va començar una investigació per aclarir els fets, tal com informa l'emissora 'RKK'.

«Quan la vam trobar, la sang cobria tota la cara. Estava xopa de sang. No sabia el que havia passat«. Va declarar la seva filla al citat mitjà.

Matsumoto, que va haver de rebre atenció mèdica, continua en repòs al llit, i per ordre dels investigadors, no pot parlar sobre els fets, ha informat 'Kyodo News'.

Els investigadors no van trobar cap dels accessos al domicili forçats, però sospiten que les ferides de la víctima havien estat causades per un gat, va dir la cadena 'NTV '.

La Policia va trobar rastres del que podria ser sang humana, en un gat de carrer que es va trobar a l'interior de la casa de Matsumoto, al costat d'un altre grup de gats, segons va publicar el diari Nishinippon Shimbun.

S'estan analitzant unes mostres de sang extretes del cos del felí.