domingo, 27 septiembre 2020 4:55

Cinemes illa Carlemany col·labora amb Afers Socials per cercar famílies d'acollida

El conveni de col·laboració que han signat aquest dimarts el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i illa Carlemany a través de la representant de la propietat Anna Sangrà, té per objectiu que els cinemes del centre comercial contribueixin a difondre la campanya engegada al mes de juny per aconseguir noves famílies d'acollida d'infants. Així, abans de cada pel·lícula de gènere infantil i familiar es projectarà el curtmetratge que es va elaborar juntament amb la Fundació Jaqueline Pradère per difondre l'opció de convertir-se en família d'acollida.

A més, tal com ha explicat el gerent dels cinemes, Jordi Torres, també oferiran una entrada gratuïta al mes per a les sessions matinals dels cap de setmana a tots els infants tutelats per Afers Socials i els seus familiars i educadors. En concret, les entrades van dirigides a la trentena d'infants que es troben institucionalitzats a la Gavernera, als sis que viuen en pisos tutelats, i als 25 menors en famílies d'acollida, 22 en famílies extenses i 3 en famílies alienes.

Tal com ja va avançar el ministre aquest dilluns, la campanya per captar noves famílies que vulguin acollir menors ha començat a donar els seus fruits. Segons el darrer recompte fet públic aquest dimarts, ja són quinze les famílies interessades, i vuit d'elles ja han iniciat les sessions informatives de cara a començar un acolliment.