Compartir

El cantant tornava al programa que presenta Pablo Motos, 'El Hormiguero', per presentar el seu nou treball 'Prometo ', després d'haver estat dos anys lluny dels escenaris. El malagueny va confessar que aquest nou disc ha estat una "catarsi" i que cadascuna de les frases de 'Prometo' tenia una segona lectura. "És una promesa que em faig a mi mateix. Quan el vaig escriure no estava amb ningú ni enamorat. Simplement era una necessitat de despullar, de trobar-te amb la ferida cara a cara i curar aquestes cicatrius que tinc jo i tothom ".

El moment més divertit del programa, es va produir quan Pablo Motos li va preguntar si era cert que un cop no va poder evitar tirar-se un pet en un concert, al que Alborán va acabar confessant que no havia estat ell . "Sabia que m'anava a perseguir la resta de la vida", explicava el cantant sense poder mirar a la cara al presentador. "Enmig d'un concert es camufla més i li pots donar la culpa al del costat", va continuar dient fins que ja no va poder més i va demanar si podien canviar de tema.

"Si vols parlem del dia que vas sortir amb la bragueta oberta", continuava el presentador. "Cert. Portava uns pantalons vermells i vaig sortir amb la bragueta oberta. Tot d'una veig al meu mànager que em fa gestos i jo seguia, fins que per l'auricular em van dir que em pugés la bragueta", confessava finalment el cantant. Però la confessió dels secrets fins ara mai coneguts de Pau, no es quedaven aquí. També comptava que abans de sortir al plató se li havien trencat els pantalons , però gràcies a l'equip del programa ho havien solucionat de seguida.

Un altre dels moments més graciosos va ser quan Pablo Alborán va reptar al presentador a compondre una cançó junts que va acabar d'una forma no esperada per Motos. "Pensava que anàvem fer una cançó d'amor, però en realitat m'estava vacil·lant. La cançó ha donat un gir inesperat".

'Ja no queda res !! Dilluns que ve veurem a @pabloalboran i Pablo Motos cantant (o intentant cantar) aquesta bogeria de cançó & # 128.514; #JaredLetoEH pic. twitter.com/eqTsjdBB21

& mdash; El Hormiguero (@El_Hormiguero) 9 novembre 2017

< p>