viernes, 25 septiembre 2020 9:56

Els premis de la CEA inclouen el guardó a l'empresa inclusiva

El guardó a l'empresa inclusiva és la gran novetat en la segona edició dels premis de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) que es lliuraran el 15 de març del 2018 en una sopar de gala. El president de la CEA, Xavier Altimir, ha explicat que s'havia triat aquesta data, l'endemà del Dia de la Constitució, “per poder comptar amb la presència d'ambaixadors i donar, d'aquesta manera, més relleu a la tasca de les empreses del país”.

Hi haurà set premis, quatre per candidatura (empresa inclusiva, emprenedoria i innovació, projecció internacional i sosteniblitat) i dos de lliure elecció del jurat (trajectòria empresarial i l'especial). Les candidatures es poden fer des d'aquest dijous i fins el 15 de desembre a la pàgina web cea.ad. El jurat el formen el president de la CEA, Xavier Altimir; el president de CEA Joves i Emprenedors, Joan Miró; el president de la comissió Marca Andorra i Comunicació, Pere Augé; el ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya; el president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre; la degana del Col·legi d'Economistes, Neus Cornella; i la representant del patrocinador Actua, Anna Estel.

Xavier Altimir ha destacat especialment la creació del guardó a l'empresa inclusiva que premiarà la que hagi demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de persones amb discapacitat. Com en la passada edició, en el marc de la política de Responsablitat Social Corporativa de la CEA, el 7% del preu del sopar es destinarà a les noves línies empresarials d'inclusió sociolaboral de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. A més, durant la gala s'oferirà als assistents la possibilitat de donar, en concepte de fila zero, la quantitat que estimin adient al mateix projecte.

D'altra banda, s'ha anunciat que aquest divendres es farà la primera reunió de la Taula Marca Andorra que tindrà dotze representants, dos del Govern, dos dels comuns, dos de l'Empresa Familiar Andorrana, dos de la Cambra de Comerç, dos del Consell General i dos de la Confederació Empresarial Andorrana.