Quantcast

Espiar tinder és essencial pel bé dels teus fills

L'aplicació utilitza la informació de Facebook, la ubicació GPS i els dóna a altres persones l'oportunitat de valorar el teu perfil.

tinder connecta als teus fills amb gent que viu a prop i farà que se sentin certament temptats de conèixer a noves persones per fer amics o tenir noves relacions.

l'adolescència és una fase crítica en la vida i els pares han de ser molt responsables i preocupar dels seus fills coneixent les seves activitats al detall de qualsevol manera. Els nens passen la major part del temps en el seu telèfon pel que espiar és el pas adequat per a protegir-los de qualsevol amenaça.

Com funciona tinder

tinder funciona a la perfecció en Android o dispositius iOS. La gent que es troba prop de la teva ubicació és mostrada en fotografies. Hi pot haver un senyal vermell o verd donada pels usuaris, cosa que fa que els adolescents es prenguin el senyal verd com un compliment. Tots dos usuaris són anònims respectivament fins que s'agraden mútuament.

Només d'aquesta manera podran enviar-se missatges. L'aplicació no està dirigida a persones menors de 12 anys d'edat. La pitjor per a d'aquesta aplicació és que els nens la fan servir per compartir imatges sexuals, paraules malsonants, converses madures, ciberbullying i altres coses il·legals.

QUINA ÉS LA SOLUCIÓ? < / p>

els nens cauen en els paranys dels depredadors i acaben tenint cites reals amb la gent, el que acaba sent el major perill d'aquesta aplicació.

MSPY és el programari més eficient a l'hora d'aconseguir donar la desitjada sensació de seguretat als pares. Aquests podran conèixer en detall les activitats del seu fill i descobrir si passa alguna cosa estranya o estrany en el seu perfil, podent bloquejar-immediatament si cal.

tinder s'ha convertit en una aplicació per a aventures d'una nit i els adolescents troben fascinant quedar amb gent de veritat i conèixer-los de manera immediata. És per això un bon lloc per als depredadors que tracten de caçar noies adolescents per aprofitar-se'n.

MSPY pot ser instal·lat en telèfons iPhone o telèfons Android i podrà ajudar a protegir als teus fills de les pitjors situacions de la vida. La gent pot ser vulgar, manipuladora i mal educada amb els teus fills de moltes maneres, però pots saber si això està passant utilitzant un programari espia en el seu mòbil.

Mantenir als teus fills fora de perill és clarament la teva responsabilitat, i la manera de complir el vostre deure com a pares és seguir amb atenció totes les seves accions. Parla amb els teus fills lliurement sobre la seguretat en línia i deixa clar els problemes que pateixen els adolescents per prendre males decisions a Internet. Tot això és factible només si ets conscient del que fan els teus fills, i MSPY és la millor solució per a poder aconseguir totes les dades que necessites sobre els teus fills.

Comentarios de Facebook