Quantcast

Troben una llagosta incrustat en un quadre de Van Gogh de 128 anys d'antiguitat

Funcionaris del Museu d'Art Nelson-Atkins , a Kansas City (Estats Units), han descobert una llagosta incrustat en una pintura de l'artista holandès Vincent Van Gogh . < / p>

Les restes de l'insecte, de més d'un segle d'antiguitat, van ser descoberts per la conservadora Mary Schafer , mentre treballava en el quadre ' Les Oliveres ' , pintat per l'artista en 1889.

" Van Gogh va treballar a l'aire lliure en els elements, i sabem que aquest, com altres artistes a l'aire lliure, va lidiar amb el vent i la pols, la herba i els arbres, les mosques i les llagostes ", ha assegurat el director del museu, Julian Zugazagoitia .

En una carta dirigida al seu germà Theo li explicava les dificultats de pintar a l'aire lliure :

" Només veu i seu a l'aire lliure, pintant en el mateix lloc! Després succeeixen tot tipus de coses com les següents: dec haver recollit un bon centenar de mosques i més dels quatre llenços qu i obtindràs, sense esmentar la pols i la sorra. Quan un els transporta a través del bruc ia través de les tanques unes poques hores, les branques s'esquincen a través d'ells "", va escriure l'artista en la missiva fechad en 1885.

"< i> No és inusual trobar insectes o material vegetal en una pintura que es va realitzar a l'aire lliure ", va comentar Schafer. " Però en aquest cas, estem expectants per si la llagosta es pot utilitzar per identificar la temporada particular en la qual es va pintar aquest treball ".

D'altra banda, el paleoentomólogo < b> Michael S. Engel , professor de la Universitat de Kansas , va observar que faltaven el tòrax i l'abdomen de la llagosta i que no es veia cap signe de moviment en la pintura circumdant. Això indicava que l'insecte era mort abans d'aterrar en el llenç de Van Gogh .

Van Gogh, que es va suïcidar, aproximadament, un any després de pintar aquest quadre.

Grasshopper found embedded in Van Gogh painting https://t.co/i5Ks5dU8bH pic.twitter.com/Mg1csFoGsv

The Art Newspaper (@TheArtNewspaper) 8 novembre 2017

Comentarios de Facebook