Compartir

RTVE ha revelat una de les grans incògnites que sorgeixen quan s'acosta el cap d'any: Qui presentarà les campanades?

Per a la parella d'afortunats serà la cinquena ocasió -després 2005, 2006, 2014 i 2015- que comparteixin junts aquesta cita nadalenca.

Es tracta de dos clàssics de la cadena. Una parella televisiva molt coneguda pels espectadors serà l'encarregada de rebre 2018 des de la Porta del Sol de Madrid: Anne Igartiburu i Ramón García.

Les últimes Campanades que van donar junts a TVE van ser les més vistes des de 2011, amb gairebé 5,4 milions i el 40,8% de quota. I en el moment clau de la retransmissió, el 'minut d'campanades', l'audiència va pujar fins el 47,6% de quota i 6.501.000 d'espectadors.

les Campanades seran el centre d'atenció d'una de les nits més especials de l' any i per a la qual RTVE està preparant una programació especial per a tota la família. Aquesta mateixa nit, La 1 oferirà 'Feliç 2018!', Presentat per Eva González i Carlos Latre. La presentadora de 'MASTERCHEF' tornarà a acompanyar per sisè any consecutiu els espectadors en el Cap d'Any de La 1. Aquest any en companyia de l'humorista, actor i presentador Carlos Latre.

Un tàndem ple de simpatia i bon humor.