Compartir

Rock sense subtítols celebra una dècada en actiu , portant als nostres músics espanyols favorits a capitals europees com Londres , Edimburg , Dublín i Berlín , amb més de cent concerts programats a l'esquena i una infinitat d'artistes nacionals.

Aquesta plataforma va néixer el 2008 i amb motiu del seu desè aniversari han decidit celebrar una sèrie de concerts durant el final de 2017 i tot el 2018; esdeveniments per a tot tipus de gustos que es reparteixen entre Londres i Dublín.

Dins de la programació d'aquesta desena edició que va començar el passat 21 oct amb l'actuació de Nats & Waor a Londres , arriba el torn dels murcians M Clan que s'embarcaran en un cap de setmana de directes a les illes britàniques amb cites en Londres (17 de novembre, The Grand) i Dublín (18 de novembre, Button Factory) abans que finalitzi l'any, on també tindran lloc les actuacions de Loquillo al desembre.

M Clan, liderat pel vocalista Carlos Tarque i el guitarrista Ricardo Ruipérez, viatja a Europa per presentar el seu més recent àlbum, Delta , amb el qual han deixat de banda el soul rock de les seves anteriors obres, per endinsar-se en els camins del folk i el country nord-americà clàssic. Es tracta d'un treball més acústic que els anteriors, influenciat per la ciutat de Nashville (Tennessee, Estats Units), on han gravat aquest últim LP.

els seus 27 anys de camí i el seu repertori de grans clàssics recollits en els seus vuit treballs anteriors, ens asseguren que la mítica banda de rock signarà dues nits màgiques de rock a Londres ia Dublín.

En 2018 Rock sense subtítols segueix igual d'interessant amb les actuacions de Txarango, Depedro, Riot Propaganda, Morodo i Tote King , que actuaran a Londres; comptant també amb el Kanka, la MODA que, a més de a Londres, estaran actuant a Dublín.

Aquests són els directes confirmats:

M CLAN – Londres – The Grand – 17 novembre 2017 / Dublín – Button Factory – 18 novembre 2017

LOQUILLO -Dublín – Button Factory – 2 des . 2017 / Londres – The Grand – 3 des. 2017

RIOT PROPAGANDA – Londres – Scala – 10 febrer 2018

Txarango -Londres – Scala – 10 Marz. 2018

Depedro – Londres -Scala – 21 Abr. 2018

MORODO & okoumé LIONS – Londres – Scala – 9 juny. 2018

< p style = "background-image: url (LBL-p.png);"> El Kanka – Dublín – Button Factory – 28 set 2018 / Londres – Scala – 29 set 2018

TOTE KING – Londres – Scala – 27 octubre 2018

LA MODA – Dublín – Button Factory – 23 novembre 2018 / Londres – Scala – 24 novembre 2018