jueves, 24 septiembre 2020 18:00

La Guàrdia Civil no investigarà la suposada agressió sexual a Gran Germà

Després de la denúncia d'un directiu de la cadena en la qual assegurava que s'havia produït una agressió sexual a la casa de Guadalix, la Benemèrita ha desestimat la mateixa per considerar que no hi ha elements objectius per investigar la suposada agressió sexual de concursant José María López a Carlota Pardo.

a més, la Guàrdia Civil ha comunicat que la suposada víctima no ha denunciat els fets de manera que els cossos de seguretat no emprendran cap investigació.

els suposats fets, com informen des de pàgines d' 'el Mundo', van ser denunciats pel director de continguts del programa a la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Vell.

I mentre l'audiència comença a sospitar que darrere de tot això hi ha una estratègia de Telecinco per a aconseguir aixecar la seva audiència, José Maria ha decidit prendre accions legals contra el reality .

El concursant anunciava a través del compte de Twitter dels seus fans que el cas ja estava en mans del seu advocat i que defensaria el seu honor fins les últimes conseqüències.

Nosaltres com a club de fans, només hem transmès una informació fiable. Obvi que tot està en mans d'un advocat. #GHDirecto https: //t.co/zCB2TJXBkK

Jose María Pérez (@JoseMariaGHFans) November 7 , 2017