miércoles, 12 agosto 2020 14:27

Tomavistas confirma els primers deu noms del seu pròxim cartell

Tomavistas ha confirmat els primers protagonistes de la seva propera edició. El festival, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig, comptarà amb l'actuació The Jesus and Mary Chain , Superchunk, La Casa Azul , El Columpio Asesino, Belako , el Txad Vangaalen, Melange, Altin Gün, Kokoshca i Chlöe 's Clue .

Amb aquestes deu confirmacions, el festival dóna el tret de sortida a una nova edició en què els " Animals de Ciutat" -com qualifiquen als assistents- rebran la primavera acompanyats per un entorn diferent i exclusiu : Parc Enrique Tierno Galván de Madrid .

Entre els noms anunciats torna a destacar el caràcter únic del festival, que segueix apostant per artistes consolidats que no copen tots els cartells nacionals i una arriscada però encertada aposta per l'escena emergent , com és el cas de Clohe 's Clue.

La confirmació de The Jesus and Mary Chain és especialment il·lusionant, ja que el veterà grup escocès tornarà a Espanya per presentar Damage and joy el seu últim treball t ran gairebé 20 anys de silenci discogràfic .

Pel que fa al panorama nacional, destaca la presència de la Casa Azul -i el seu imminent nou treball, la gran esfera – i Belako , qualificats fa uns mesos pel director del FIB com " futures super estrelles del panorama nacional" .

Els abonaments, disponibles a Wegow , estan a la venda per 50 euros més despeses de gestió; 20 per als menors de 15 anys, públic a qui va especialment dirigit el festival.

Artículos similares